Om oss

GoClimateNeutral skapades 2017 med syfte att hjälpa så många som möjligt att leva ett klimatneutralt liv och därmed vara med och bromsa klimatförändringarna. Vi klimatkompenserar för din livsstil samtidigt som vi tipsar om vad du kan göra för att minimera ditt totala fotavtryck på vår planet och därigenom bidra till att göra världen lite bättre.

Varför finns GoClimateNeutral?

En dag kommer våra barn ställa oss till svars för vad vi gjorde eller varför vi inte gjorde mer åt klimatförändringarna trots att vi var medvetna om att situationen var så allvarlig. Det är den största anledningen till att vi skapade GoClimateNeutral. Den dag våra barn frågar oss om vår medverkan vill vi kunna svara att vi gjorde allt vi bara kunde för att bromsa klimatförändringarna för att ge dem och deras generation en bättre framtid.

Hur bromsar vi klimatförändringar?

För att hejda klimatförändringarna behöver så många som möjligt bli klimatneutrala (eller ännu bättre – klimatpositiva) nu. Det bästa tillvägagångssättet är att minska våra egna fotavtryck så mycket det bara går samtidigt som vi klimatkompenserar för resterande.

GoClimateNeutral skapades i syfte att göra ovanstående så enkelt som möjligt – ge tips om hur vi alla kan minska vår egen klimatpåverkan och erbjuda möjligheten att klimatkompensera för de fotavtryck vi personligen orsakar. Vi tror att det bästa sättet att få människor att klimatkompensera för sin livsstil är att göra det så enkelt som möjligt. Vi är övertygade om att klimatförändringarna kan stoppas – om vi är tillräckligt många som agerar och om vi gör det nu.

Vilka är vi?

Kalle small

Kalle Nilvér

Till vardags VD på Booli.se. Utbildad civilingenjör samt ekonom. Tycker om vegansk kladdkaka och söta djur på internet.

Twitter: kallenilver

Telefon: +46706084374

Cissi small

Cissi Lindén

Marknadsförare samt CSR-ansvarig på ett internationellt sportföretag. Utbildad ekonom och har läst kurser inom miljöområdet. Miljönörd och trädgårdsodlingsgeni.

Twitter: cissilinden

Telefon: +46705476300

Henrik small

Henrik Kniberg

Agil & Lean coach. Bakom bland annat A friendly guide to Climate Change, Climate Crisplet och Carbon Manifesto.

Twitter: henrikkniberg